By Published On: juni 9th, 20171,1 min read

Siden det straks er helg, synes jeg du skal gi den en god start, med denne gameplay-traileren av «Everything«. Artist og filmskaper David O’Reilly har skapt et interaktivt opplevelse og virkelighetsimulerings-spill uten en slutt. O’Reillys beskriver det som en «bevissthetssimulator».

«Everything er et spill om de tingene vi ser, deres forhold, og deres synspunkter»,

– David O’Reilly

Spillet og gameplay-traileren inneholder bl.a. fortellinger i form av opptak av den store britiske filosofen Alan Watts, som skrev mer enn 25 bøker og mange artikler om temaer som personlig identitet, virkelighetens sanne natur, høyere bevissthet og jakten på lykken. Gameplay-traileren som du finner under, en 10-minutters spillefilm, er nå nominert til Oscar.

 

Filmen skal konkurrere om en Oscar i kortfilmkategorien for animasjon. Utvelgelsen kommer av at traileren vant jury prisen for beste animasjon på Vienna Shorts Festival:

«Juryprisen – Animasjon» går til en film, som utover å være underholdende har et sterkt poetisk og filosofisk tema. Den tjener et høyt lærerikt formål, inkludert en viktig politisk erklæring, som oppfordrer oss til å la våre egoer løse seg og få et nytt perspektiv på verden. Prisen går til «Everything» av David OReilly.

– Juryens uttalelse om traileren.

Everything ble sluppet på PS4, PC/Mac og Linux nå i vår.

 

 

Del denne historien, velg plattform!

Skrevet av:

Adrian Minde, stolt pappa, filmskaper, lærer, gründer, mediepotet, teknologi-nerd, spurs-fan, skiboms, syklist, vagabond og internett-nerd. Heng deg med på min ferd.

Kommentarer

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg

Hvis du likte det du nettop lese, kan du utforske de andre artiklene nedenfor: