Om Meg2021-12-30T12:45:33+01:00

Hei, jeg heter Adrian Minde

og jeg er nerdete opptatt av at alt kan forbedres. Sammen kan vi kanskje nå vårt potensiale.

Å leve for å lære

Det finnes mange visdomsord om kunnskap, lærdom og meningen med livet. Å plukke ut kun ett eller oppsummere alle, er en stor og urealistisk oppgave. Mange handler om å aldri slutte å lære, å ikke stoppe å stille spørsmål og at progresjon er hva som gir livet mening.

I mine øyne handler livet om nettopp dette, å lære og oppleve så mye som mulig, samtidig som vi deler det vi lærer med andre. Jeg mener at vi alle har evnen og kraften til å tilegne oss ny informasjon, forbedre oss selv og verden vi lever i. Selv er jeg er en entusiastisk og utadvendt person, med en stor trang til å utforske, analysere og forstå verden rundt meg. Hele livet har jeg vært nysgjerrig, søkt ny kunnskap og funnet glede i å dele det jeg har lært, med andre. Det er også derfor har jeg opprettet dette nettstedet. En plass for å møte nye mennesker, lære noe nytt, samarbeide og dele kunnskap. Et sted hvor vi kan hjelpe hverandre med å nå våre mål og vårt potensiale.

Nysgjerrig på det meste…

og kaller meg gjerne stolt pappa, gründer, kommunikasjonsrådgiver, kreativ mediepotet, lærer, politiker, naturmenneske, sportsidiot eller teknologi-nerd.

Jeg er et kreativt individ med logiker-personlighet og mange baller i luften. Til daglig driver jeg hovedsaklig med undervisning, medieproduksjon og historieformidling. Jeg er utdannet innen medier og kommunikasjon, med en master i film og en videreutdanning innen pedagogikk og markedsføring. Men jeg skal ikke pøse på med detaljer om utdanning og jobb. De som ønsker kan lese mer om min CV på LinkedIn.

Dette nettstedet startet som et eksperiment for mange år siden, og har i dag utviklet seg til å bli en dokumentasjon av mine interesser og egenskaper. Det er fylt med innlegg om alt fra personlige opplevelser, slektsforskning, økonomiråd, anmeldelser av teknologi, tips til medieproduksjon, hvordan vi lever, leker, lærer og jobber. Kanskje har jeg også klart å skape no gode historier som du vil sette pris på.

Målet har vært å legge igjen et lite «jeg var her» bidrag på nettet. Et nettsted hvor du kan lære noe og kanskje være med å forandre verden. Det er et resultat av min tro på kraften til internett, dets underverk og menneskene som bruker det. Jeg håper jeg klarer å overbevise deg om at dette nettstedet er verdt din tid og at du vil komme tilbake for å lese mer.

Hvordan kan jeg hjelpe deg?

LA OSS SAMMARBEIDE ELLER LEI INN EN MEDIEBEDRIFT FOR DINE BEHOV

Jeg driver medieselskapet Noords, som tar oppdrag innen alt fra medieproduksjon og markedsføring, til kursing og rådgivning.

Noords kan bistå deg med etablering av bedrifter og videre profilering. Noord kan også produsere markedsføring- og informasjons-produkter for din bedrift, hjelpe til med publisering eller lære dere hvordan dere selv kan gjøre denne jobben.

Se mer på Noords sider

Siste fra bloggen

Les mer i bloggen

En berde framtid

Mitt engasjement har også ført meg inn i politikken, hvor jeg i dag er styreleder for MDG i Stjørdal kommune. Jeg er også vara til kommunestyret og komité plan, med verv i flere utvalg. Dette er et veivalg jeg har tatt for å bidra til noe jeg brenner for. Jeg liker å være mye ute og er lidenskapelig opptatt av miljø og klima. Kombinert med kommunikasjon og kultur, gir det fine muligheter for å videreutvikle mine ferdigheter, samtidig som man kan skape gode og viktige historier.  

Go to Top