Umettelig nysgjerrig
og litt nerdete

Jeg liker å lære nye ting og dele det jeg kan, med andre

Extreme Sports Mountain Climbing
Extreme Sports Bike

Umettelig nysgjerrig
og litt nerdete

  • Kreativ historieforteller og medieprodusent
  • Opptatt av natur, sport og teknologi

  • Liker å skape og lære nye ting

Litt om meg

Jeg er en kreativ historieforteller, som til daglig driver med medieproduksjon og undervisning. Jeg er utdannet innen medier og kommunikasjon, med en master i film og en videreutdanning innen pedagogikk og markedsføring. Men jeg skal ikke pøse på med detaljer om utdanning og jobb. De som ønsker kan lese mer om min CV på LinkedIn.

Utenfor yrkeslivet er jeg en stolt pappa, filosoferende dagdrømmer, politiker, naturmenneske, sportsidiot og teknologi-nerd. Jeg holder stort sett på med noe, er umettelig nysgjerrig og en nerd med logiker-personlighet. En av mine sterkere egenskaper er å analysere og å strukturere hvordan ting henger sammen, lære meg noe nytt, finne nye måter å gjøre ting på eller rett og slett bidra til et bedre samfunn.

Dette nettstedet startet som et eksperiment for mange år siden, en blanding av at jeg ville lære meg mer om internett, samtidig som jeg fikk legge igjen et lite «jeg var her». I dag har det utviklet seg til å bli en dokumentasjon av mine interesser og egenskaper. Det er fylt med innlegg om alt fra personlige opplevelser, slektsforskning, økonomiråd, anmeldelser av teknologi, tips til medieproduksjon, hvordan vi lever, leker, lærer og jobber. Et nettsted hvor du kan lære noe og kanskje være med å forandre verden. Det er et resultat av min tro på kraften til internett, dets underverk og menneskene som bruker det. Kanskje har jeg også klart å skape noen gode historier som du vil sette pris på.

Å leve for å lære

Jeg mener livet handler om det som får deg til å stå opp om hver morgen, meningen som driver deg videre. Man kan nok oppleve et lykkelig og godt liv uten å jage mening, men det gode liv er i mine øyne ikke det samme som et meningsfullt liv.

Muligheten til å lære noe nytt, oppleve og forsøket på forbedring gjør livet meningsfullt. Jeg tror og hevder at meningen med livet er å forbedre ting. Det handler ikke bare om å forbedre oss selv, men også alt rundt oss og dele det vi lærer med andre. Å forbedre verden innebærer å skape gode verdier og å leve for å lære.

Forandring fryder

Det å reise innebærer å være i bevegelse. Som oftest handler det å reise, om spennende møter med fremmede kulturer, mennesker, steder og nye opplevelser. Vi mennesker utvikler oss gjennom å reise og utforske våre omgivelser, men vi beskriver også ofte vår utvikling som en reise eller det å være i bevegelse.

 

Forandring fryder sier vi. Man lærer tross alt seg selv å kjenne, ved å utforske omgivelsene sine og alle muligheter det bringer. Jeg har ingen status quo, for det er å reise og ikke målet, som betyr noe.

Hvordan kan jeg hjelpe deg?

LA OSS SAMMARBEIDE ELLER LEI MEG FOR DINE BEHOV

Jeg driver medieselskapet Noords, som tar oppdrag innen alt fra medieproduksjon og markedsføring, til kursing og rådgivning.

Noords kan bistå deg med etablering av bedrifter og videre profilering. Noord kan også produsere markedsføring- og informasjons-produkter for din bedrift, hjelpe til med publisering eller lære dere hvordan dere selv kan gjøre denne jobben.

En berde framtid

Mitt engasjement har også ført meg inn i politikken, hvor jeg i dag er styreleder for MDG i Stjørdal kommune. Jeg er også vara til kommunestyret og komité plan, med verv i flere utvalg. Dette er et veivalg jeg har tatt for å bidra til noe jeg brenner for. Jeg liker å være mye ute og er lidenskapelig opptatt av miljø og klima. Kombinert med kommunikasjon og kultur, gir det fine muligheter for å videreutvikle mine ferdigheter, samtidig som man kan skape gode og viktige historier.