Om Meg2021-03-11T08:00:07+01:00

Hei, jeg heter Adrian Minde

og jeg er nerdete opptatt av at alt kan forbedres. La meg hjelpe deg med å nå ditt potensiale.

Å leve for å lære

Jeg er en entusiastisk og utadvendt person, med en stor trang til å utforske, analysere og forstå verden rundt meg. Hele livet har jeg vært nysgjerrig, søkt ny kunnskap og funnet glede i å dele det jeg har lært, med andre.

I mine øyne handler livet om nettopp dette, å lære og oppleve så mye som mulig, samtidig som vi deler det vi lærer med andre.

Vi har alle evnen og kraften til å tilegne oss ny informasjon, forbedre oss selv og verden vi lever i.

Derfor ønsker jeg å samarbeide med deg, lære noe nytt og hjelpe deg med å nå dine mål og ditt potensiale.

Hvordan kan jeg hjelpe deg?

LA OSS SAMMARBEIDE ELLER LEI INN EN MEDIEBEDRIFT FOR DINE BEHOV

Jeg driver medieselskapet Noords, som tar oppdrag innen alt fra medieproduksjon og markedsføring, til kursing og rådgivning.

Noords kan bistå deg med etablering av bedrifter og videre profilering. Noord kan også produsere markedsføring- og informasjons-produkter for din bedrift, hjelpe til med publisering eller lære dere hvordan dere selv kan gjøre denne jobben.

Se mer på Noords sider

Nysgjerrig på det meste

Stolt pappa, lærer, gründer, mediepotet, politiker, naturmenneske, sportsidiot og teknologi-nerd.

Jeg er et kreativt individ med mange baller i luften. Til daglig driver jeg hovedsaklig med undervisning, medieproduksjon og lidenskapelig historieformidling. Jeg er utdannet innen medier og kommunikasjon, med en master i film og en videreutdanning innen pedagogikk og markedsføring. Men jeg skal ikke pøse på med slike detaljer, om du ønsker kan du lese mer om CVen min på LinkedIn.

Dette nettstedet startet som et eksperiment for mange år siden, og har i dag utviklet seg til å bli en dokumentasjon av mine interesser og egenskaper. ,Det er fylt med innlegg om alt fra personlige opplevelser, slektsforskning, økonomiråd, anmeldelser av teknologi, tips til medieproduksjon og gode historier som kanskje har kraften til å forandre verden.

Målet har vært å overbevise deg om at dette nettstedet er verdt tiden din, at du kan lære noe og at du skal komme tilbake for å lese mer. Det er et resultat av min tro på kraften til internett, dets underverk og menneskene som bruker det.

Siste fra bloggen

Les mer i bloggen

En berde framtid

Mitt engasjement har også ført meg inn i politikken, hvor jeg i dag er styreleder for MDG i Stjørdal kommune. Jeg er også vara til kommunestyret og komité plan, med verv i flere utvalg. Dette er et veivalg jeg har tatt for å bidra til noe jeg brenner for. Jeg liker å være mye ute og er lidenskapelig opptatt av miljø og klima. Kombinert med kommunikasjon og kultur, gir det fine muligheter for å videreutvikle mine ferdigheter, samtidig som man kan skape gode og viktige historier.  

Go to Top