By Published On: januar 25th, 20120,6 min read

Fylkesmannen i Nord-Trøndelag har lastet opp videoen fra Slåttedagen i Beitlandet. Et arrangement på Nergården i Beitlandet av «Færbøgda i lag» i samarbeid med Stjørdal kommune og Fylkesmannen i Nord-Trøndelag med Trond Olav og Heidi Beitland som verter. På området hadde arrangeørene flere varme griller der folk kunne grille middagen sin mens de så på de forskjellige aktivitetene. Forra 4H hadde laget en spennende natursti og de hadde også andre aktiviteter for barna. Bolette Bele fra Bioforsk tok med seg folket ut i blomsterenga for å lære dem om de forskjellige plantesortene som blomstret akkurat da. På en infostand fra Fylkesmannen kunne publikum få vite mere om kulturlandskap, og etter besøket å dømme er interessen for kulturlandskap økende.

Del denne historien, velg plattform!

Skrevet av:

Adrian Minde, stolt pappa, filmskaper, lærer, gründer, mediepotet, teknologi-nerd, spurs-fan, skiboms, syklist, vagabond og internett-nerd. Heng deg med på min ferd.

Kommentarer

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.