Stellar Lumens $XML, gamechanger’n vi har ventet på?

OBS! På eget ansvar.

Opplysningene du finner her, er ment å være informerende og skal ikke ses på som råd om investering eller en oppfordring til kjøp eller salg av digital valuta. Du må aldri investere mer enn du har råd til å tape og du bør alltid innhente relevante råd før du tar en investerings- eller kredittbeslutning.

Å investere i digital valuta medfører høy risiko. Du risikerer å tape alt. Til og med slurv med sikkerheten rundt oppbevaringen eller transaksjon av pengene, kan det i verste fall føre til at alt går tapt.

Tidligere resultater gir ingen garanti for fremtidige resultater og all bruk av informasjonen på denne nettsiden, for eksempel som beslutningsgrunnlag for investeringer, skjer på egen risiko.

Stellar Lumens $XML er kanskje gamechanger’n vi har ventet på. Om du ikke rakk å bli med på Ripple –bølgen, eller valgte å ikke bli med (pga. folka som nå står bak og hele svindelen). Da er løsningen her.

Jeg nevnte i nyttårstipsene mine at folk snart vil innse at Stellar er en desentralisert versjon av Ripple, med halvparten så mange sirkulerende mynter og støtte fra bla annet IBM. Og nå har de til og med begynt å snakke om den på nyhetene (CNBC).

Teknologien er utviklet at Jed McCaleb, som grunnla den første krypto-børsen Mt. Gox og startet selskapet og valutaen Ripple (2011), som han senere sluttet i (2013) for å starte Stellar (2014). McCaleb klatret i januar 2018, opp til 40. plass i Forbes ‘liste over verdens rikeste mennesker, mye pga. hans Ripple-token-eierskap verdt 20 milliarder dollar.

Du kan se resten av teamet bak Stellar, om du trykker på bildet til høyre.

Hvordan ser 2018 ut for Stellar Lumens?

Men hvorfor har jeg og så mange andre troen på at Stellar Lumens kommer til å bli så stort i 2018?

Foruten støtte fra store utviklere, har teknologien:

  1. Stort fokus på raske og billige mikro-betalinger, med konsensus protokollen.
  2. Initial Coin Offering (ICO) + hastighet = stor trussel for Ethereum, når det kommer til ICO’er. Veldig få kryptovalutaer lar deg kjøre din egen ICO på dem, men Stellar gjør det enkelt, raskt og billig. Det snakkes ikke så mye om det, men Stellar Lumens har planer om flere ICO’er i år, for eksempel Mobius, SureRemit, KIN og mange flere.
    • Mobius Smart Contract Platform. Hvis dette blir en vellykket ICO, har Ethereum-platformen mye å frykte. Stellar har blant annet ikke problemer med nettverksbelastning.Mobius er nettopp ferdig med sitt ICO pre-salg, som tillot kjøpere å betale via mange forskjellige valutaer. De dro inn $ 30.000.000 og var mer eller mindre basert på et invitasjonssystem. Det offentlige salget starter nå og vil bare akseptere Stellar Lumens (XLM).
  3. Mynter i omløp og desentralisering. Stellar har halvparten så mange mynter i omløp og mindre enn en sjettedel av markedsverdien til Ripple (som for tiden kraftig overvurdert). Tenk hva Stellars pris ville være med samme markedsverdi som Ripple. Stellar er også (i motsetning til Ripple) en mye mer desentralisert valuta.
  4. Støtte fra fra mange store aktører som IBM, Pundi X, FairX og ATM.
    • Å veklsle fra Fiat-penger til kryptovaluta eller motsatt, kan være både vanskelig og tidkrevende. FairX annonserte nylig at de skal løse dette problemet ved hjelp av Stellars distribuerte utvekslingsprogram. For å lære mer om FairX les dette på Reddit365.

For mer om hva det er mange som snakker om, kan du sjekke:

Why Stellar has great potential

CNBC – There’s a new hottest cryptocurrency of 2018 so far: stellar94

Forbes – Crypto Watch: Stellar Lumens (XLM) Price Rockets 54% In 16 Hours, Overtaking EOS And NEO34

NASDAQ – Look Out Bitcoin, Here Come Cardano and Stellar3

Fortune – IBM and Stellar Are Launching Blockchain Banking Across Multiple Countries200

PS! Du kan også få Stellar Lumens gratis!

Stellar tildeler ukentlig, alle som eier en andel mynter, 1% avkastning av sine nåværende verdier, samt en del av myntene som brukes som transaksjonskostnad. Det er ikke mye, men det bidrar til å kompensere for transaksjonskostnadene. Hver Lumen du eier vil gi deg nok til ca 19 transaksjoner.

Du kan sjekke dette reddit-innlegget for en forklaring på hvordan det fungerer.

By | 2018-01-12T16:40:41+00:00 12 January 2018|Categories: Cryptocurrency, Digital currency, Finance, Investment, Technology|0 Comments

About the Author:

I’m Adrian, a filmmaker, teacher, entrepreneur, Spurs-fan, explorer and internet geek. I thrive on sparks of creativity, while roaming this world and great stories seek.

Leave a Reply