By Published On: desember 7th, 20222,1 min read

Har du noen gang vurdert å begynne å investere i kryptovaluta? Med den økende populariteten til digitale valutaer som Bitcoin og Ethereum, kan det være lurt å se på mulighetene som finnes innenfor denne spennende verdenen av teknologi og finans.

Mange mennesker har allerede oppdaget fordelene ved å investere i kryptovaluta, som for eksempel muligheten for anonymitet og den potensielle høye avkastningen. Men det er også viktig å huske på at investering i kryptovaluta kan være risikabelt, så det er viktig å gjøre grundige undersøkelser før du bestemmer deg for å kjøpe.

En av de enkleste og tryggeste måtene å komme igang med kryptovaluta på er den norske kryptobørsen Firi. Det er en populær plattform for kjøp og salg av kryptovaluta i Norge, og tilbyr en enkel, brukervennlig og trygg løsning for å handle digitale valutaer. Du kan til og med opprette konto og logge inn med Vipps.

Trygg og enkel start, helt gratis.

En av fordelene ved å bruke Firi er at de tilbyr lave gebyrer for transaksjoner, har de en god kundeservice og gir deg muligheten for å handle en rekke forskjellige kryptovalutaer, inkludert de mest populære som Bitcoin og Ethereum. I tillegg har de en vervebonus, hvor du får 100 kroner i bitcoin når man verver en venn, mens den man verver får 55 kr i velkomstbonus.

Dine venner trenger ikke burke en eneste krone for å prøve seg i kryptoverden. Med andre ord er det en kjempemulighet for trygt, enkelt og gratis, å lære litt om krypto. 

Få dobbel belønning for å verve venner!

Som en en ekstra motivasjon fra Firi, kjører de frem til nyttårsaften en kampanje hvor du kan få 500 kroner ekstra i krypto for å lære venner om krypto og Firi.

For å motta belønningen må du verve minst fem (5) venner til Firi og de må føle seg komfortable nok med krypto og Firi til å gjennomføre sin første handel. Vennene dine trenger ikke bruke en eneste krone på dette – det holder at de investerer (noe av) velkomstbonusen sin. 

Formålet med denne belønningen er rett og slett å dele kunnskap om kryptovaluta og om Firi.

PS! Du vil få vanlig vervebonus i tillegg til denne belønningen. Kan dette være tidenes kryptojulegave?

Har du lyst til å prøve kan du bruke min vervekode: 3de482f4 eller lenken her: https://firi.com/affiliate?referral=3de482f4

Del denne historien, velg plattform!

Skrevet av:

Adrian Minde, stolt pappa, filmskaper, lærer, gründer, mediepotet, teknologi-nerd, spurs-fan, skiboms, syklist, vagabond og internett-nerd. Heng deg med på min ferd.

Kommentarer

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.