By Published On: juni 8th, 20232,3 min read

Nylig hadde jeg gleden av å bli invitert til å være gjest på Ferden til F.I.R.E podkasten, en fascinerende serie som utforsker personlig økonomi gjennom linsen av F.I.R.E-bevegelsen – Financial Independence, Retire Early. Jeg satte meg ned med den dyktige programlederen, Fredrik Støle, i en innholdsrik samtale hvor vi dykket inn i verdien av en god historie og mye mer.

I Episode 22, «Adrian Minde: Verdien av en god historie!«, fikk jeg sjansen til å dele noen av mine tanker og erfaringer. Som en lidenskapelig filmentusiast, snakket jeg om hvordan jeg verdsetter kraften i gode historier og hvordan de kan speile og påvirke vår virkelighet.

Vi utforsket også temaer knyttet til personlig økonomi, og jeg delte mine synspunkter på hvordan forståelse av økonomi kan påvirke våre livsvalg og fremtiden vår. Det var en stimulerende samtale som viste hvordan økonomi og historiefortelling kan vevs sammen, og jeg håper du finner det like givende å lytte til som jeg gjorde det å delta.

Podkasten, som publiseres hver torsdag kl. 05.00, er en flott ressurs for de som ønsker å forstå mer om økonomi og finans for å få en bedre forståelse av personlig økonomi. Jeg oppfordrer alle til å følge Fredrik på hans reise mot økonomisk uavhengighet, og høre på de inspirerende historiene han presenterer på Ferden til F.I.R.E.

Hvis du er interessert i å finne ut mer om meg og mine tanker, er du velkommen til å følge meg på forskjellige plattformer:

Jeg vil gjerne takke Fredrik for muligheten til å være en del av denne utrolige podkastserien, og jeg gleder meg til å fortsette samtalen om økonomi, historiefortelling og mer i fremtiden.

Du kan finne podkastepisoden og mer informasjon om Ferden til F.I.R.E via følgende lenker:

I vår samtale tok vi opp en rekke interessante temaer, inkludert en kronikk jeg skrev for NRK og en episode av Ekko jeg var med i. Hvis du er interessert, kan du sjekke disse ut her:

Jeg ser fram til å fortsette å dele mine refleksjoner og erfaringer med dere, og oppfordrer alle til å høre på Ferden til F.I.R.E. for mer innsikt og inspirasjon rundt personlig økonomi og livet generelt.

Til vi møtes igjen, husk at det ikke bare er penger og økonomi som er verdifulle – men også de historiene vi forteller og de vi lever ut i våre egne liv.

Del denne historien, velg plattform!

Skrevet av:

Adrian Minde, stolt pappa, filmskaper, lærer, gründer, mediepotet, teknologi-nerd, spurs-fan, skiboms, syklist, vagabond og internett-nerd. Heng deg med på min ferd.

Kommentarer

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.