By Published On: februar 11th, 20214,9 min read

Du kjenner kanskje mange som ikke har bitcoin fordi de ikke har lyst til å investere penger i noe de ikke forstår. Firi (tidligere MiraiEx) lar alle kunder tjene bitcoin på å verve venner til Firi! Både du og de som du verver får vervebonus utbetalt i bitcoin til sin konto. Tjenesten gjør at man kan få muligheten til å eie verdier i bitcoin for første gang uten å investere en eneste krone. Firi sitt mål er at flere skal få interesse for kryptovaluta.

Nye brukere mottar en gratis bonus i bitcoin opp til 200 kroner når de åpner konto på børsen, uten at det stilles noen krav om kjøp. Det tar kun 2 minutter å fullføre hele prosessen og Firi lar deg enkelt og trygt, åpne konto med VIPPS og BankID.

Bitcoin som tjenes når du verver eller blir vervet er dine. Det koster ikke noe å ha bitcoin stående hos Firi, du kan kjøpe og selge dem som du selv vil.

Merk at det er kun norske statsborgere over 18 år som har mulighet til å registrere og verifisere konto hos Firi.

Bruk denne linken – for å dra nytte av bonustilbudet.

Firi er en trygg og enkel plattform

Firi (tidligere MiraiEx) ble startet i 2017 fordi det manglet en trygg og enkel plattform hvor nordmenn kunne handle kryptovaluta. De registrerte seg hos Finanstilsynet i 2019 og ble Norges første regulerte kryptovaluta børs. Hovedkontoret til selskapet ligger på Stovner utenfor Oslo.

Tidligere måtte en oppgi sensitiv informasjon, sende inn bilde av passet sitt, vente i flere dager, samt betale gebyrer for å veksle til dollar og euro for å handle bitcoin hos utenlandske aktører. Med Firi kan du enkelt åpne konto med VIPPS og BankID, og kan du kjøp bitcoin og annen kryptovaluta på under 1 time ved hjelp av straksbetaling. Firi tilbyr nemmelig straksbetaling via nettbank der pengene settes inn på din konto innen 60 minutter.

Sammenlignet med mange andre kryptobørser vil jeg påstå at Firi skiller seg ut, og det er ikke bare fordi det er et norsk selskap. De har prøvd å ha legge mye tilrette for kunder som har mindre erfaring med handel av kryptovaluta. Det inkluderer et rent design, som er svært enkel å bruke og en forenklet handelsløsning der man slipper å sette seg mye inn i hvordan man handler kryptovaluta.

Firi sin app er tilgjengelig for iOS og Android. Selv om det er mulig å bruke kryptovalutabørsen uten appen er denne noe jeg vil anbefale. Appen gir deg en oversiktlig og brukervennlig løsning. Designet er enkelt og gir deg en god oversikt over prisutviklingen og investeringene dine. Appen har tilnærmet identiske funksjoner med web-løsningen. Du kan selge, kjøpe og legge inn ordre for ulike kryptovalutaer.

Den fungerer som et fint komplement til de som ønsker å benytte børsen på mobil.

Sparing med automatisk kjøp av kryptovaluta

Med en spareavtale kan selv små beløp bli store over tid. Sparer du fast når du mottar penger inn på kontoen går sparingen av seg selv. Hva med et fast trekk på lønningsdagen? Spar månedlig og gi pengene dine mulighet til å vokse over tid. Selv et lite beløp hver måned kan vokse seg stort over tid. Det viktigste er at du kommer i gang.

Firi lanserete kryptosparing i 2021 – et produkt som gjør det enda tryggere, enklere og engasjerende å kjøpe kryptovaluta og investere langsiktig.

Statistikk viser at langsiktig sparing i kryptovaluta gir bedre avkastning enn å kjøpe kryptovaluta basert på kurs, og deretter selge.

Med Kryptosparing kan du opprette sparekonto i appen til Firi, der du velger mellom å enten sette opp automatiske trekk fra nettbanken din, gjøre enkeltoverføringer fra nettbank eller overføre internt fra hovedkontoen din hos Firi til sparekontoen din.

Når du setter opp automatiske trekk fra nettbanken din, så velger du selv hvilket beløp du vil spare i, om du vil trekkes daglig, ukentlig eller månedlig, og i hvilke kryptovalutaer du vil spare i.

Beløpet som trekkes fra kontoen din er i norske kroner, og det gjøres deretter et automatisk kjøp av kryptovalutaene du ønsker å spare i. Firi veksler til markeds beste pris.

Firi har egen skatteberegning

Mange kvier seg kanskje for å investere i kryptovaluta på grunn av frykten for å gjøre feil, for eksempel med skatten. Firi vet at mange gruer seg til å gjøre skatteberegninger på kryptovalutaen sin, så Firi ønsker å gjøre denne prosessen så enkel som mulig for kundene sine.

Firi gjør skatteberegningene for deg, og gir deg de fire tallene som du skal skrive inn i skattemeldingen din. Du vil også få et vedlegg som du kan levere til Skatteetaten. NB: Firi kan kun regne ut det du har handlet for og investert hos Firi.

Firi sitt affiliateprogram

OPPDATERT: Nå gir Firi også kommisjon på handelsgebyrer, les mer her.

Du får også bitcoin til en verdi av 100 NOK som vervebonus for hver person du verver til Firi, forutsatt at de verifiserer sin konto. Pluss 5% kommisjon på fortjeneste fra handelsgebyrer de betaler så lenge de er kunder hos oss!

Trykk her – for å komme til registrering. Det er superenkelt!

Hensikten med Firi sitt affiliateprogram er å premiere verving av nye kunder til Firi. Du vil finne de til enhver tid gjeldene satsene for programmet på denne siden. Selskapet reserverer seg retten til å endre vilkårene og satsene på kort varsel.

Husk at kjøp og salg av kryptovaluta innebærer høy risiko, og at historisk avkastning aldri er noen garanti for fremtidig avkastning.

Del denne historien, velg plattform!

Skrevet av:

Adrian Minde, stolt pappa, filmskaper, lærer, gründer, mediepotet, teknologi-nerd, spurs-fan, skiboms, syklist, vagabond og internett-nerd. Heng deg med på min ferd.

Kommentarer

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.