By Published On: februar 11th, 20212.1 min read

Du kjenner kanskje mange som ikke har bitcoin fordi de ikke har lyst til å investere penger i noe de ikke forstår. MiraiEx lar nå alle kunder tjene bitcoin på å verve venner til MiraiEx! Både du og de som du verver får vervebonus utbetalt i bitcoin til sin konto. Tjenesten gjør at man kan få muligheten til å eie verdier i bitcoin for første gang uten å investere en eneste krone. MiraiEx sitt mål er at flere skal få interesse for kryptovaluta.

Nye brukere mottar en gratis bonus i bitcoin verdt ca. 100 kroner når de åpner konto på børsen, uten at det stilles noen krav om kjøp. Det tar kun 2 minutter å fullføre hele prosessen og MiraiEx lar deg enkelt og trygt, åpne konto med VIPPS og BankID.

Bruk denne linken – for å dra nytte av bonustilbudet.

MiraiEx er en trygg og enkel plattform

MiraiEx ble startet i 2017 fordi det manglet en trygg og enkel plattform hvor nordmenn kunne handle kryptovaluta. De registrerte seg hos Finanstilsynet i 2019 og ble Norges første regulerte kryptovaluta børs. Hovedkontoret til selskapet ligger på Stovner utenfor Oslo.

Tidligere måtte en oppgi sensitiv informasjon, sende inn bilde av passet sitt, vente i flere dager, samt betale gebyrer for å veksle til dollar og euro for å handle bitcoin hos utenlandske aktører. Med MiraiEx kan du enkelt åpne konto med VIPPS og BankID, og kan du kjøp bitcoin og annen kryptovaluta på under 1 time ved hjelp av straksbetaling. MiraiEx tilbyr nemmelig straksbetaling via nettbank der pengene settes inn på din konto innen 60 minutter.

MiraiEx sin interface er svært enkel å bruke. Børsen har et rent design som fungerer like bra på mobil som ordinær desktop. 14 januar 2021 lanserte de også sin egen app, som du kan laste ned fra Google Play eller App store idag.

MiraiEx sitt affiliateprogram

Du får også bitcoin til en verdi av 100 NOK som vervebonus for hver person du verver til MiraiEx, forutsatt at de verifiserer sin konto. Pluss 5% kommisjon på fortjeneste fra handelsgebyrer de betaler så lenge de er kunder hos oss!

Trykk her – for å komme til registrering. Det er superenkelt!

Hensikten med MiraiEx sitt affiliateprogram er å premiere verving av nye kunder til MiraiEx. Du vil finne de til enhver tid gjeldene satsene for programmet på denne siden. Selskapet reserverer seg retten til å endre vilkårene og satsene på kort varsel.

Del denne historien, velg plattform!

Skrevet av:

Adrian Minde, stolt pappa, filmskaper, lærer, gründer, mediepotet, teknologi-nerd, spurs-fan, skiboms, syklist, vagabond og internett-nerd. Heng deg med på min ferd.
Kontakt meg

Kommentarer

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg

Hvis du likte det du nettop lese, kan du utforske de andre artiklene nedenfor:

Tilbake til oversikten