By Published On: oktober 17th, 20121,7 min read

Har du lyst til å joine meg og Team Cookie Duster for samle inn mest penger i Norge under Movember-kampanjen?

Jeg ønsker å være med å fremme kampanjen som gir menns helse et ansikt. Det vil si at jeg lar barten gro i hele november, for å samle inn penger og skape oppmerksomhet rundt menns helse, med fokus på prostatakreft.

Den 1. movember stiller herrene med glattbarbert ansikt, og gror så en flott mustasje resten av måneden for å synliggjøre kampanjen og fremme menns helse. Movember Mo Bros sprer budskapet til venner, bekjente og andre som gir sine bidrag til gryende mustasjer.

Besøk gjerne Min Profil eller laget sin side, Team Cookie Duster.

Eller er du allerede overbevist? Meld deg på og hjelp laget med å nå innsamlingstoppen i Norge.

Den kjente film-bloggeren: Philip Bloom har også startet en egen Movember video-konkuranse, hvor du kan vinne mange flotte premier.

Videoen skal lastes opp til Vimeogruppen: Bloom’ Tache Movember 2012

THE FILM COMPETITION

This year I have gone back to the first year’s format in some ways, though retaining the giveaway from last year. I want lots of creative films made that are all about MOs to be made …films raise awareness, whether they are fun or serious. There will be two prizes given for these films. A prize for best “Mo” Film and a prize for best “Awareness” type film highlighting Prostate and Testicular cancer. Judges and more details to follow. THERE IS A VIMEO GROUP FOR THESE FILMS TO BE UPLOADED TO…This is for the film competition.

RULES FOR THE FILM COMPETITION:

To enter you also need to donate at least $20 (£14) to the movember fund and Email this address with the receipt. You can enter as many times as you want but each need the donation.

There are two categories with a prize for the best from each. The winners will be decided by a jury to be announced later. All entries need to be in for the film competition by NOVEMBER the 15TH so we can judge in time to coincide with the prize draw!!

 

Del denne historien, velg plattform!

Skrevet av:

Adrian Minde, stolt pappa, filmskaper, lærer, gründer, mediepotet, teknologi-nerd, spurs-fan, skiboms, syklist, vagabond og internett-nerd. Heng deg med på min ferd.

Kommentarer

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg

Hvis du likte det du nettop lese, kan du utforske de andre artiklene nedenfor: