By Published On: september 23rd, 20110,6 min read

Nothing is original, says Kirby Ferguson, creator of Everything is a Remix. From Bob Dylan to Steve Jobs, he says our most celebrated creators borrow, steal and transform. Kirby Ferguson explores creativity in a world where «everything is a remix.» – TED.com

The four-part video series, Everything is a Remix, is made by Kirby Ferguson, a New York-based filmmaker. The episodes of the series have been published on his vimeo-page and on his blog at everythingisaremix.info, but you can watch them here:

Del denne historien, velg plattform!

Skrevet av:

Adrian Minde, stolt pappa, filmskaper, lærer, gründer, mediepotet, teknologi-nerd, spurs-fan, skiboms, syklist, vagabond og internett-nerd. Heng deg med på min ferd.

Kommentarer

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg

Hvis du likte det du nettop lese, kan du utforske de andre artiklene nedenfor: