By Published On: april 26th, 202320,9 min read

AI kan gjøre det… Høres påstanden kjent ut? For et tiår siden var mantraet «det finnes en app for det». App Store (iOS) kom på banen for 14 år siden med beskjedne 500 apper. Likevel var det nok til å sparke i gang en revolusjon. App Store åpnet opp for en mangfoldig verden av forretningsmodeller, som gjorde at gründere kunne bygge apper for enhver tenkelig nisje – transport, matlevering, e-post, hjemmetjenester, utgiftssporing, navigasjon, musikk, bilder, bank… listen er lang. Uber og Airbnb er bare to eksempler på selskaper som kanskje ikke hadde sett dagens lys uten smarttelefoner og apper. Fra de opprinnelige 500 appene i 2008 har iOS App Store vokst til over 100 000 apper – nå er det faktisk en app for alt.

Men nå er det en annen teknologi som er i ferd med å erobre verden, og den har potensiale til å være enda mer banebrytende – Kunstig intelligens (AI). I løpet av de siste årene har jeg fulgt utviklingen og bruksområdene for AI, og vekstraten er rett og slett spektakulær.

I vår stadig skiftende digitale tidsalder er det viktig å holde tritt, og kunstig intelligens (AI) er en viktig drivkraft i denne utviklingen. AI-teknologi kan hjelpe oss med å effektivisere arbeidet, lage mer fengslende innhold og forbedre både personlige og profesjonelle sider av livene våre. Det finnes et hav av AI-verktøy der ute (mange av dem er gratis!), og i dette blogginnlegget vil jeg introdusere deg for 20 utrolige alternativer som kan revolusjonere hverdagen eller virksomheten din. Om du søker verktøy som automatiserer arbeidsoppgaver, analyserer store mengder data for å gi deg innsikt om kundene dine, eller noe helt annet, er sjansen stor for at du finner noe som passer dine behov her. La oss dykke ned i disse fascinerende verktøyene og se hvordan de kan hjelpe oss med å utnytte AI-teknologiens fulle potensial

1. You-TLDR.com

Verktøyet kalt You-TLDR.com er designet for å gi brukerne en enkel og rask måte å få sammendrag av en hvilken som helst YouTube-video. Det gjør det enkelt å holde seg informert, selv når du har begrenset tid til rådighet. Med dette verktøyet kan brukerne enkelt oppsummere, laste ned, søke og samhandle med YouTube-videoer på sitt eget språk.

Prosessen med å bruke dette verktøyet er enkel – brukerne trenger bare å legge inn URL-en til YouTube-videoen. Verktøyet gir deretter en oppsummering på sekunder. Applikasjonen er optimalisert for engelskspråklige videoer. Verktøyet gjør det mulig for brukerne å spare tid ved å oppsummere innholdet i lange YouTube-videoer, slik at det blir lettere å fordøye de essensielle poengene på kortere tid.

Fordelen med dette verktøyet over manuell oppsummering er at det bruker AI-baserte algoritmer som er veldig effektive i behandlingen av YouTube-videoer og gir nøyaktige oppsummeringer.

Med You-TLDR kan du også samhandle med oppsummeringene ved å bruke chat-funksjonen for å stille spørsmål og få viktige konklusjoner og få dypere innsikt i videoinnholdet. Brukere kan laste ned oppsummert innhold til personlig bruk.

Kort oppsummert, You-TLDR er et verktøy som gir brukerne rask og effektiv oppsummering av YouTube-videoer. Dette gjør det enklere for brukerne å få viktig informasjon fra lengre videoer uten å måtte se dem i sin helhet. Prøv det selv og se hvordan det kan spare deg for tid og krefter.

2. PromptVibes.com

PromptVibes.com kan du utforske, lære og teste ut et bredt utvalg av chatbot-prompts som vil hjelpe deg med å skape engasjerende og underholdende chatbot-innhold. Dette nettstedet gir deg muligheten til å søke etter spesifikke emner, bla gjennom forskjellige kategorier og bruke forhåndsdefinerte prompts for å spare tid når du arbeider med boten din.

PromptVibes er en omfattende samling av nyttige ChatGPT-prompts som vil gjøre deg til en ekspert på ChatGPT. Nettstedet tilbyr et stort utvalg av prompts fra forskjellige kategorier, inkludert læring fra ChatGPT, morsomme prompts, ekspert ChatGPT, produktivitet, koding-prompts, skrive-prompts, markedsføringsprompts, rollespill og spill. Med en så stor samling av prompts, vil du alltid ha tilgang til kreative ideer og inspirasjon til å lage en engasjerende og interaktiv chatbot.

3. UiMagic

UiMagic.io er et innovativt AI-drevet designverktøy som omformer skrevet tekst til visuelt tiltalende, responsive landingssider og nettsider. Dens hovedfunksjon er å forenkle webdesignprosessen, slik at brukere kan skape imponerende nettsider raskt og enkelt.

Verktøyet inkorporerer AI-drevet brukergrensesnittsteknologi, som låser opp fremtiden for webdesign ved å bruke kunstig intelligens til å generere høykvalitets kopier, tilpassede illustrasjoner og unike design som matcher webapplikasjonens stil og estetikk.

Verktøyet er nyttig for personer som sliter med skrivesperre og de endeløse revisjonene som følger med innholdsproduksjon, da det genererer høykvalitetsinnhold på en brøkdel av tiden.

Det gjør det mulig for brukere å skape tilpassede, høykvalitetsillustrasjoner som unikt fanger appens essens, i stedet for å bruke generiske lagerbilder. UiMagic tilbyr tidlig tilgang til brukere som ønsker å oppleve denne fremtiden for webdesign.

Dens tidlige tilgangsprogram lover rask og enkel kopiering og AI-genererte illustrasjoner, slik at brukere enkelt kan bringe appene sine til live med unike og fengslende design.

Konklusjonsvis er UiMagic et kraftig verktøy for webdesignere som utnytter AI-drevet teknologi for å forenkle webdesignprosessen, slik at brukere enkelt kan skape visuelt tiltalende, responsive landingssider og nettsider, samtidig som det genereres høykvalitetsinnhold og tilpassede illustrasjoner.

4. GPTminus1.com

Det kan være utfordrende å skape AI-generert innhold som føles menneskelig og engasjerende. GPTminus1.com er et praktisk verktøy som erstatter ord i AI-generert tekst med synonymer for å gi teksten et mer naturlig preg. Gjør innholdet ditt mer relevant for publikum med GPT-minus1.

Verktøyet er utviklet for å hjelpe brukerne med å skape tekst som er mer kreativ, uforutsigbar og engasjerende enn tekst som er skapt med GPT-systemer alene. Det fungerer ved å la brukerne legge inn tekst i en scramble-boks, som deretter tilfeldig erstatter ord med synonymer.

Den resulterende teksten kan deretter sendes inn for videre manipulering eller for bruk i andre applikasjoner. GPT-Minus1 ble utviklet av Bilal Tahir, en programvareingeniør og AI-spesialist, ved hjelp av de nyeste AI-teknologiene.

Verktøyet er enkelt å bruke og gir brukerne en rask og effektiv måte å skape unik og engasjerende tekst på.

5. Microsoft Designer

Microsoft Designer er et designverktøy utviklet av Microsoft som lar deg lage fantastiske design til sosiale medier ved hjelp av tekstbaserte kommandoer. Denne innovative plattformen kan være til hjelp for deg som ønsker å utvikle merkevaren din og skape engasjerende innhold. Du kan tilpasse bildene dine og laste opp eget medieinnhold, og på den måten skape en unik profil som representerer virksomheten din på en god måte.

Microsoft Designer fungerer som en krysning mellom Canva og en AI, og gir deg muligheten til å utvikle imponerende design med minimal innsats. Prøv Microsoft Designer i dag og opplev en verden med ubegrensede designmuligheter!

6. Perplexity.AI

Perplexity.AI er en AI-chatbot som kan hjelpe deg med å holde fokus når du jobber hjemmefra. Den er utstyrt med en kraftig spørsmålsmotor som er designet for å gi nøyaktige svar på komplekse spørsmål. Ved hjelp av store språkmodeller og søkemotorer kan den gi svar på et bredt spekter av spørsmål.

Den kan forstå naturlige språkinnganger og gi svar på spesifikke spørsmål. Det er viktig å merke seg at nøyaktigheten av svarene begrenses av søkeresultatene og AI-mulighetene, og at den kan generere støtende eller farlig innhold, for hvilket Perplexity AI ikke er ansvarlig.

For interne dataundersøkelser kan brukere kontakte støtteteamet hos Perplexity AI via Twitter, Discord eller e-post for assistanse.

7. Oxolo.com

Oxolo.com er et AI-verktøy som hjelper e-handelsbedrifter med å lage engasjerende videoer. For å komme i gang, kopier og lim inn produktets URL i verktøyet. Deretter vil verktøyet generere et videoprosjekt, med riktig skuespiller, voice-over, musikk og bilder.

Videoproduksjonen er vanligvis fullført på noen få minutter, uten behov for dyrt utstyr eller redigeringsferdigheter. Brukere kan gjøre ønskede endringer i den genererte videoen ved hjelp av Oxolo’s brukervennlige studioeditor.

Når videoene er ferdige, kan de lastes ned og deles på relevante plattformer for å øke trafikk, engasjement og salg. Ifølge Oxolo’s skapere kan det å vise videoer på e-handelsnettsteder føre til 40% mer organisk søketrafikk og 80% mer engasjement. Selskaper som bruker markedsføringsvideoer vokser også 50% raskere i omsetning enn de som ikke bruker videoer. Oxolo hevder å ha en bedre markedsførings-ROI for e-handelsbedrifter sammenlignet med andre løsninger på markedet.

De tilbyr også en beta-versjon som gir brukere rabatter på sitt første kjøp. Verktøyet har en bloggseksjon der brukere kan lese tips for å lykkes i sin e-handelsvirksomhet.

Skaperne av Oxolo hevder at deres verktøy ikke krever skuespillere eller filmsett, og videoene som lages gjennom AI-genererte skript, er engasjerende med et «menneskelig ansikt».

8. Cutout.Pro

Cutout.Pro er en alt-i-ett AI-drevet visuell designplattform med en rekke verktøy for bilde- og videoredigering. Plattformen tilbyr automatiserte prosesser for fjerning av bakgrunn, bildegjenoppretting, grafisk design og innholdsproduksjon, og gjør det enkelt å optimalisere innhold og konvertere designideer til spesielle ressurser.

Plattformen har en rekke AI-drevne verktøy, inkludert bakgrunnsfjerning, bildeforbedring og oppskalering, tegneserie-selfie, bakgrunnsdiffusjon, AI-kunstgenerator, AI-bildeforbedrer, fargeleggingsverktøy for bilder, passfoto-maker, uskarphet av bakgrunn og gratis bildesøkemotor.

I tillegg tilbyr plattformen løsninger for bilde-design, e-handel, utviklere, ID-foto maker, restaurering av gamle bilder, tilpasset utskrift og video XR. Utviklere kan også bruke Cutout.Pro API for å raskt integrere AI i applikasjoner med minimal kode.

Plattformen er betrodd av over 25 000 bedrifter og tilbyr en 98%+ oppetidsgaranti, noe som sikrer en sikker, pålitelig og effektiv tjeneste. Kunder rapporterer at plattformen er enkel å bruke og øker effektiviteten av arbeidsflyten betydelig.

9. Video2Recipe.com

Video2Recipe.com er et AI-verktøy som er designet for å konvertere matlaging videoer til trinn-for-trinn oppskrifter og ingredienslister. Brukere kan enkelt lime inn en video-URL eller -ID og la verktøyet behandle informasjonen.

Verktøyets AI-teknologi analyserer matlagingsvideoen og trekker ut den nødvendige informasjonen for å lage en oppskrift, og sparer dermed brukere tid og krefter på manuell gjengivelse av oppskriften.

De genererte oppskriftene kan brukes til å følge med på matlagingsvideoen eller lagres til senere bruk. Verktøyets nettside tilbyr en demo av AI-genererte oppskrifter, slik at brukere kan se verktøyet i aksjon.

Nettsiden inneholder også informasjon om prisingplaner, registreringsalternativer for nye brukere og innloggingsalternativer for tilbakevendende brukere. Video2Recipe prioriterer brukernes personvern og gir brukerne klare bruksvilkår og personvernpolicy.

I tillegg har nettsiden en FAQ-seksjon for eventuelle spørsmål eller bekymringer brukerne måtte ha. Video2Recipes unike funksjonalitet skiller det fra andre verktøy for oppskriftshåndtering og tilbyr brukere en alternativ måte å lage oppskrifter på, og forenkler prosessen med å konvertere videoer til skriftlige instruksjoner.

10. Bard.Google.com

Google har utviklet et AI-verktøy som ligner på Chat TPT, kalt Bard.Google.com. Bard lar deg lage innhold og takle en rekke oppgaver, for eksempel å skrive blogginnlegg om ethvert emne. Det tilbyr kreative løsninger for å hjelpe til med å tenne fantasien, øke produktiviteten og bringe ideer til live.

Bard er designet for å tilby assistanse og støtte til kunstnere, og gir nyttig tilbakemelding og et nytt perspektiv. Brukere kan melde seg på ventelisten for å prøve verktøyet selv og gi tilbakemelding for å forbedre effektiviteten. Verktøyet er eksperimentelt og gir kanskje ikke alltid nøyaktige eller passende svar, men det er ment som en nyttig samarbeidspartner for kreative individer.

Bard presenteres som en kreativ assistent, designet for å jobbe med kunstnere mens de jobber med prosjektene sine i kunststudioet. Mens de spesifikke funksjonene til Bard ikke er eksplisitt angitt, ser det ut til å være et verktøy som hjelper med kreativ ideutvikling, samarbeid og arbeidsflytshåndtering.

Generelt sett virker Bard som et nyttig verktøy for kunstnere som ønsker å forsterke sin kreativitet og samarbeide med en støttende AI-assistent.

11. VenturusAI

VenturusAI.com er et AI-drevet verktøy som analyserer forretningsideer og genererer rapporter. Verktøyet bruker GPT-3-teknologi for å gi resultater og tilbakemeldinger om hvordan man kan gjøre forretningsideer vellykkede.

Brukere kan opprette rapporter ved å fylle ut en prompt og klikke på en ikon. Tidligere genererte rapporter er tilgjengelige for visning på Rapportsiden. Rapporter kan også gjøres offentlige og deles ved å kopiere URL-ene deres.

Brukere kan også dele sin erfaring, rapportere eventuelle problemer eller be om nye funksjoner ved å bruke tilbakemeldingsknappen. I tillegg legger VenturusAI vekt på personvern og bruker informasjonskapsler for å forbedre surfeopplevelsen, levere tilpassede annonser eller innhold og analysere trafikk.

Nødvendige informasjonskapsler gir grunnleggende funksjonaliteter på nettstedet, for eksempel sikker innlogging og samtykkepreferanser. Funksjonelle informasjonskapsler hjelper med å utføre visse funksjoner, for eksempel deling av innhold på sosiale medier og innhenting av tilbakemelding.

Analytiske informasjonskapsler hjelper til med å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet ved å gi informasjon om metrikker som antall besøkende, avvisningsrate og trafikkilde.

Ytelsesinformasjonskapsler gir innsikt for å forstå og analysere nøkkelindikatorene for nettstedets ytelse, og gir en bedre brukeropplevelse. Annonseinformasjonskapsler gir tilpassede annonser basert på tidligere besøkte sider og analyserer annonseringskampanjers effektivitet.

VenturusAI er ikke tilknyttet OpenAI eller GPT-3, og representerer eller støtter ikke deres nøyaktighet eller pålitelighet. Informasjonen som gis, er kun for generelle informasjonsformål, og nettstedet og dets tilknyttede selskaper vil ikke være ansvarlige for tap eller skader som oppstår fra bruken av det.

12. PostPerfect

PostPerfect er et verktøy for å generere sosiale medieposter tilgjengelig på både iOS og Android. Det automatiserer prosessen med å lage engasjerende sosiale medieposter på sekunder gjennom bruk av en kraftig AI-algoritme.

Brukere må legge inn noen relevante søkeord knyttet til postemnet, og PostPerfect genererer et utvalg av postforslag basert på deres inndata.

Applikasjonen gir også et utvalg av postformater, inkludert sitater, tips og «hvordan-til», med foreslåtte emneknagger relatert til posten, og øker dermed synligheten.

PostPerfect er designet for markedsførere, små bedriftseiere og alle som trenger å lage høykvalitets sosiale medieposter på farten. Det er intuitivt og oppdateres jevnlig med nye funksjoner og designalternativer, slik at det forblir relevant både i dag og i fremtiden.

Ved å bruke applikasjonen kan brukere spare tid og fokusere på andre prioriteringer ved å generere høykvalitets innhold raskt. Verktøyet er kryptert under overføring, sikkert og har rimelige personvern- og sikkerhetspraksiser.

Det kan samle inn noen data som stedsdata, app-aktivitet blant andre. Imidlertid deles ingen data med tredjeparter. For å adressere eventuelle bekymringer, har utviklerne gitt kontaktinformasjon og en personvernpolicy de kan henvise til for mer informasjon.

Alt i alt, med sin bekvemmelighet, brukervennlighet og AI-baserte forslag, gir PostPerfect en løsning for skapere av sosiale medieinnhold som kan oppleve skrivesperre.

13. CourseAI

CourseAI er et AI-drevet verktøy for å lage online kurs som gjør det enkelt for brukere å transformere ethvert emne til et engasjerende online kurs med sømløs skalering på alle enheter.

Verktøyet har funksjoner som gir en magisk følelse og gjør det enkelt å opprette kurs for forfatteren. CourseAI tilbyr best-i-klassen kvalitet på læringstjenester og analyser for å optimalisere undervisningen for de som allerede har sin egen plattform.

Plattformen er designet for å integreres sømløst med andre systemer, slik at CourseAI enkelt kan integreres i eksisterende e-læringsrammer. Skaperne av CourseAI, ScormHero, er kjent for sin ekspertise innen e-læring og har utnyttet denne erfaringen til å utvikle en neste generasjons plattform.

Verktøyet er tilgjengelig på engelsk og er for øyeblikket i beta. Alt i alt er CourseAI et innovativt verktøy drevet av kunstig intelligens som forbedrer kursopprettelsesprosessen for pedagoger, uavhengig av deres nivåer av teknisk ekspertise.

Plattformen tilbyr enestående fleksibilitet i design og et bredt utvalg av funksjoner som forbedrer læringsopplevelsen for studenter.

14. Consensus

Consensus er en søkemotor som bruker AI til å finne svar på spørsmål fra vitenskapelig forskning. Den fungerer ved å lese gjennom fagfellevurdert forskning og trekke ut de viktigste funnene fra hver artikkel ved hjelp av AI.

Dette gir brukerne informasjon fra det vitenskapelige samfunnet raskere enn manuell søking. Resultatene er 100% reklamefrie og basert på bevis fra fagfellevurdert forskning, ikke skjev markedsføring.

Consensus kan gi svar på spørsmål som «Er covid-19-vaksiner effektive?», «Hva er fordelene med mindfulness?» og «Hjelper blålysbriller med søvn?».

Brukere kan prøve å søke gratis og melde seg på gratis beta.

15. DeepReview

DeepReview er et AI-drevet verktøy som hjelper individer med å skrive overbevisende CV-er, søknadsbrev og prestasjonsvurderinger på bare noen få minutter. Produktet tilbyr automatisert generering av prestasjonsvurderinger, både for deg selv, kollegaer og ledere, samt hjelp til å skrive CV og søknadsbrev.

I tillegg gir DeepReview veiledning for kompensasjons- og forfremmelsesdiskusjoner, med flere funksjoner som kommer. Alle funksjonene er designet for å gjøre vanskelige karrieresamtaler enklere, med diskret sporingsmuligheter.

DeepReview er åpen kildekode og lisensiert under MIT, med kontakt tilgjengelig på contact@deepreview.eu.

16. Business Idea Generator AI

Business Generator AI er et AI-basert verktøy som hjelper brukere med å generere forretningsideer ved å svare på en rekke spørsmål relatert til ulike aspekter ved en virksomhet, som målgruppe, inntektsmodeller, teknologi, bransje, investering, konkurranse, ekspertisenivå, miljøpåvirkning og regulatorisk overholdelse.

Verktøyet gir brukerne et utvalg av alternativer å velge mellom i hver kategori. Basert på deres inndata genererer det en tilpasset forretningside. Målgruppen kan være enten Business-to-Customer eller Business-to-Business, og inntektsmodellen kan være basert på ulike prisstrukturer og kilder, som abonnement, annonsering, provisjon, produkt- eller tjenestesalg, Freemium eller Usage Based.

Teknologi-alternativene inkluderer kunstig intelligens, blockchain, tingenes internett, virtuell virkelighet, geolokasjon, utvidet virkelighet, stordata, digitale produkter, markedsplass, maskinlæring, robotikk eller 3D-utskrift. Brukere kan velge fra et utvalg av bransjer, som teknologi, utdanning, finans, helsevesen, produksjon, eiendom, transport, detaljhandel, mat, underholdning, hjem eller miljø.

Verktøyet tar også hensyn til nivået av konkurranse i det valgte markedet eller bransjen, den første investeringen som kreves, ekspertisenivået, miljøpåvirkningen og regulatorisk overholdelse. Alt i alt gir Business Generator AI brukere en strukturert tilnærming til å generere forretningsideer med hjelp av AI-teknologi. Dette gjør det til et verdifullt verktøy for gründere, oppstartsstiftelser eller alle som ønsker å utforske nye forretningsmuligheter.

17. Gamma

Gamma er et nettbasert verktøy som bruker AI for å forenkle prosessen med å skape og presentere engasjerende innhold. Med Gamma kan brukere skape og presentere innhold med minimal formatering og designarbeid.

Med bare noen få klikk kan brukere velge fra tilpassbare maler som passer med merkevaren deres og redigeringsalternativer som ikke krever koding. Å skape lysbilder for presentasjoner blir raskere, enklere og mer effektivt enn å bruke tradisjonell programvare. Gamma er designet for å engasjere publikum på enhver enhet ved å bringe ideer til liv med visuelt og interaktivt innhold.

Brukere kan integrere en rekke medieformater, inkludert GIF-er, videoer, nettsteder og diagrammer, noe som gjør det enklere å forstå komplekse ideer. Gamma muliggjør også samarbeid og tilbakemelding med funksjoner som raske reaksjoner, kommentarer og publiserings- og analyseverktøy.

Gamma-memoer kan presenteres samtidig som man beholder evnen til å stå alene, og erstatter mer tradisjonelle og omstendelige lysbildeserier. Gamma hjelper brukerne med å bryte ned veggene av tekst til små biter, noe som gjør det enklere å forstå og huske ideer.

Til slutt gjør Gamma det mulig for brukerne å måle engasjement ved hjelp av innebygde analyser, slik at de kan forbedre presentasjonene sine for bedre resultater. Alt i alt er Gamma en utmerket ressurs for enkeltpersoner og organisasjoner som ønsker å presentere ideer på en mer polert og overbevisende måte.

18. Springboard

Springboard er et AI-verktøy som gir rask tilgang til marked-, teknologi- og trendinformasjon. Denne informasjonen er nødvendig for deltakere å forberede seg til kommende møter, workshops og design sprinter.

Springboard har som mål å hjelpe brukerne med å «kick-off like a boss.» Det henvender seg til ulike individer, inkludert produktansvarlige, workshop-fasiliterere, forretningsanalytikere, design sprintere, produktsjefer, og digitaliserings- og innovasjonssjefer. Derfor er det egnet for alle som trenger å forberede seg til et kommende møte eller workshop.

Verktøyet er enkelt å bruke, og med bare ett klikk kan brukerne få tilgang til forhåndspreparert informasjon som de kan bruke til å ta informerte beslutninger i møter. Springboard er en Micro SaaS av Humblebee, og brukere kan få tilgang til det ved å logge inn med sine påloggingsopplysninger.

Oppsummert er Springboard et AI-verktøy som gir rask og enkel tilgang til nødvendig informasjon relevant for møter, workshops og design sprinter. Ved å bruke det kan individer være trygge i forberedelsene sine og ta informerte beslutninger som vil hjelpe prosjekter videre.

19. Codeamigo

Codeamigo er et interaktivt verktøy for programmeringstrening som bruker AI for å hjelpe brukere med å lære å kode. Verktøyet er designet for å hjelpe nåværende og fremtidige utviklere med å dra nytte av tilgjengelige verktøy.

Nettstedet presenterer små, enkle opplæringsprogrammer som tar sikte på å lære grunnleggende koding. Som nettstedet fremhever, skrives nesten 50% av koden av AI, så det er viktig å lære å kode med AI.

Opplæringene presenteres i en enkel format med mulighet for å bevege seg fremover eller bakover mellom leksjonene. Codeamigos nettside ser tiltalende ut og er enkel å bruke for nybegynnere som ønsker å begynne å lære å kode.

Verktøyet tilbyr en HTML-basert sandkasse-miljø, Codesandbox, der brukere kan prøve ut det de lærer. Kodeeditoren er strukturert, og brukerne kan umiddelbart se koden sin i aksjon mens de skriver den.

Codeamigo gir ikke noen automatisert tilbakemelding eller poengsystem, så brukere må selv vurdere sin fremgang. Nettstedet har et moderne design og føles godt organisert.

Grensesnittet lar brukere navigere enkelt mellom seksjoner og leksjoner. Alt i alt er Codeamigo et tilgjengelig verktøy for de som er interessert i å lære å kode med AI. Det tilbyr enkle og små leksjoner for å komme i gang, og HTML-basert sandkasse-miljø, Codesandbox, gir en praktisk tilnærming til å jobbe med eksempler.

20 Scholarcy

Scholarcy er et online-verktøy for oppsummering som gjør det enkelt og raskt å vurdere og evaluere viktigheten av dokumenter som artikler, rapporter og bokkapitler.

Det genererer sammendragskort for ethvert dokument i Word- eller PDF-format og presenterer dem på en strukturert og lett fordøyelig måte. Scholarcy trekker også automatisk ut referanser, lenker til åpne kilder og eksporterer figurer, tabeller og bilder. I tillegg gir Scholarcy en Chrome- og Edge-nettleserutvidelse som integreres med åpne oppbevaringssteder og bygger en søkbar samling av sammendragskort som er tilgjengelige fra enhver enhet.

Dette AI-drevne oppsummeringsverktøyet er utformet for å hjelpe forskere, studenter, journalister, bibliotekarer og andre å spare tid og raskt fordøye store mengder informasjon.

Konklusjon

I dagens digitale verden er AI-verktøy avgjørende for å forbedre produktiviteten og effektiviteten. Med disse 20 AI-verktøyene kan du skape engasjerende innhold, optimalisere arbeidsflyten og holde deg konkurransedyktig. Hvis du ønsker å lære mer om hvordan du kan bruke disse verktøyene til å maksimere inntekter og ytelse, kan du utforske vår blogg og delta i diskusjonen i kommentarfeltet nedenfor. Vi vil gjerne høre dine erfaringer og tilbakemeldinger om disse verktøyene.

Bonus: There’s An AI For That

Har du noen gang lurt på hva slags AI du bør bruke for en bestemt oppgave? Det kan være vanskelig å vite hvilke verktøy som er tilgjengelige og hvilke som fungerer best for ditt brukstilfelle. Men nå trenger du ikke lenger å bekymre deg for det, fordi «There’s An AI For That» har deg dekket!

«There’s An AI For That» er en omfattende AI-tracker som er bygget med enkel bruk i tankene. Med den største databasen på hele 3626 AI-er tilgjengelig for over 1005 oppgaver, vil du aldri igjen måtte bekymre deg for å finne det riktige verktøyet. Dessuten oppdateres databasen hver dag, så du vil alltid ha tilgang til de nyeste AI-ene.

Bruk deres smarte AI-søk for å finne de beste AI-verktøyene for ethvert brukstilfelle. Og ikke glem å legge «There’s An AI For That» til som bokmerke, slik at du alltid kan holde deg oppdatert med de siste fremskrittene innen AI. Med denne AI-trackeren vil du aldri igjen føle deg usikker på hvilken AI du skal bruke for oppgaven din!

Del denne historien, velg plattform!

Skrevet av:

Adrian Minde, stolt pappa, filmskaper, lærer, gründer, mediepotet, teknologi-nerd, spurs-fan, skiboms, syklist, vagabond og internett-nerd. Heng deg med på min ferd.

Kommentarer

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg

Hvis du likte det du nettop lese, kan du utforske de andre artiklene nedenfor: