By Published On: oktober 12th, 20121 min read

Tidligere i år skrev jeg om at Netflix endelig skulle komme til Norge. Men sansynlig vis med en annen pris og mindre bibliotek enn i f.eks. USA. Og Nå ser det ut til at Netflix blir å finne i Norge allerede neste uke. Prisen blir også etter alt og dømme overkommelige NOK 79,- per måned.

Det er Pressfire.no som i dag skriver at noen av deres oppmerksomme lesere har oppdaget av Netflix har blitt aktivert på Xbox 360 og Playstation 3 i går. På begge disse konsollene ligger nå nemlig Netflix klare til bruk, men foreløpig ufungerende.

Både Microsoft og Sony skal ha bekreftet overfor PressFire at Netflix vil lanseres på deres konsoller i løpet av neste uke. Prisen skal være NOK 79,- per måned for tilgang til Netflix sin katalog.

Siden Netflix lanseres på Xbox og Playstation, må vi også anta at tjensten vil komme på Apple TV og i form av applikasjoner på iPad og iPhone i løpet av nesten uke. Det avgjørende vil være hvordan innholdet på den amerikanske streamingtjenesten blir. Like bra innhold som i USA og Storbritania, er vel lite sannsynlig.

Del denne historien, velg plattform!

Skrevet av:

Adrian Minde, stolt pappa, filmskaper, lærer, gründer, mediepotet, teknologi-nerd, spurs-fan, skiboms, syklist, vagabond og internett-nerd. Heng deg med på min ferd.

Kommentarer

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg

Hvis du likte det du nettop lese, kan du utforske de andre artiklene nedenfor: