Netflix endelig til Norge

Tidligere i år skrev jeg om at Netflix endelig skulle komme til Norge. Men sansynlig vis med en annen pris og mindre bibliotek enn i f.eks. USA. Og Nå ser det ut til at Netflix blir å finne i Norge allerede neste uke. Prisen blir også etter alt og dømme overkommelige NOK 79,- per måned.

Det er Pressfire.no som i dag skriver at noen av deres oppmerksomme lesere har oppdaget av Netflix har blitt aktivert på Xbox 360 og Playstation 3 i går. På begge disse konsollene ligger nå nemlig Netflix klare til bruk, men foreløpig ufungerende.

Både Microsoft og Sony skal ha bekreftet overfor PressFire at Netflix vil lanseres på deres konsoller i løpet av neste uke. Prisen skal være NOK 79,- per måned for tilgang til Netflix sin katalog.

Siden Netflix lanseres på Xbox og Playstation, må vi også anta at tjensten vil komme på Apple TV og i form av applikasjoner på iPad og iPhone i løpet av nesten uke. Det avgjørende vil være hvordan innholdet på den amerikanske streamingtjenesten blir. Like bra innhold som i USA og Storbritania, er vel lite sannsynlig.

2012-10-17T06:49:36+00:00 By |Categories: Apple, Entertainment, Film, Internet, iPad, TV|0 Comments

About the Author:

I’m Adrian, a filmmaker, teacher, entrepreneur, Spurs-fan, explorer and internet geek. I thrive on sparks of creativity, while roaming this world and great stories seek.

Leave a Reply